Wouter Bosch

– Een introductie.

Ik ben 1971 geboren in De Lutte in Nederland; en studeerde aan de Universiteit Twente Biomedische werktuigbouwkunde. Vervolgens ben ik in het corporate bedrijfsleven gestapt. Meer dan 10 jaar heb ik voor ongeveer 20 grotere organisaties en multinationals projecten uitgevoerd in binnen- en buitenland. Samen met vele mensen heb ik gedurende deze tijd boeiende transformaties vormgegeven voor verandering van structuur en ontwikkeling van leiderschap, houding en gedrag en cultuur.

Daarna ben ik naar Tsjechië getrokken. In Praag heb ik in 2008 een coachingsbureau opgericht en werd later directeur van een internationaal opererend Tsjechisch productiebedrijf.

Na vervolgens een korte tijd in Rome gebivakkeerd te hebben, heb ik mij in 2012 weer in Nederland gevestigd. Hier ben ik me gaan bekwamen in systemisch werk en ben ik het energetisch werk gaan aanbieden aan iedereen.

Wouter Bosch

Zien is doen

Het mooie is dat niets veranderd, onderdrukt of verwijderd hoeft te worden, als jij jezelf wilt bevrijden. Je hoeft jezelf niet te disciplineren. Je hoeft jezelf niet te verwijten en je hoeft niet iets nieuws aan te leren. Ook niet van mij! Want anders word je nooit vrij.
In deze ruime en heldere verbinding werk ik met jou.