Man feeling freedom on open sea

Iedereen werkt met energie. We doen en kunnen het allemaal, want het is fijn een hand op een pijnlijke plek te leggen. Mijn werk helpt je met allerlei klachten en ziekten van fysieke of meer geestelijke aard:

 

  • Moeilijk heelbare aandoeningen
  • Psychosomatische klachten
  • Psychische en emotionele aandoeningen (zoals angst, burn-out en depressie)
  • Chronische ziekten en pijn
  • Kanker
Voor je lichaam

De energie uitwisseling is vaak direct te merken. Pijn of andere symptomen vloeien meestal snel weg. Het energetisch werk geeft rust en kracht, zodat je optimaler kunt herstellen en genezen.
Pijn, klachten of ziekte kunnen wegblijven en soms is er meer nodig. In dat geval help ik je in het proces om in je kracht te komen door bewust te worden van je ‘relatie’ met je klachten.

Voor je geest

Tijdens een behandeling komen je gedachten en emoties tot rust. Het werk beroert de kern van je bewustzijn, waardoor zorgen en spanningen verdwijnen.
Je kunt deze specifieke rust zo intens ervaren, alsof het voor het eerst in je leven is. Dat is een enorme bevrijding voor menigeen. We werken dan voorbij aan innerlijke blokkades en egoidentificatie. Vaak wordt dit intenser ervaren bij mensen, die onder spanning staan of last hebben van mentale en emotionele klachten.

Systemisch werken

Hoe je kijkt naar de ziekte of klacht, zegt vaak veel over de relatie die de ziekte met je heeft. Het kan zijn dat het veel voor je kan betekenen om ook systemisch de relatie met de klacht of ziekte te onderzoeken. Hoe het zich bijvoorbeeld verhoudt tot je zelfbeeld of het ‘lichaam van je familie’? We doen dit natuurlijk alleen als jij hiervoor openstaat.

Behandeling

Werkwijze
Energie uitwisseling vindt plaats doordat ik met mijn handen je rug aanraak. Je kunt je kleren aanhouden.
Een behandeling vervangt niet het werk van een arts of psycholoog.
Behandelingen duren maximaal één uur.

Tarief
38 euro per half uur
€45,98 per half uur (incl. 21% btw)

Lokatie
De sessies vinden plaats op de Torenallee 28-22 in Eindhoven (Strijp-S).
Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

Stel een vraag of maak een afspraak om kennis te maken