Nieuwsbrief 2014

Wouter Bosch | TRANSFORMATIE
2014 toonde mij hoe belangrijk het is dat we onze problemen en uitdagingen op de juiste manier benaderen. Als we bereid zijn ons perspectief te veranderen en om anders naar hetzelfde te kijken, blijken we opeens wel in staat om een stap vooruit te zetten.

Vanwege mijn positieve ervaringen op dit gebied ga ik op 9 januari 2015 starten met het aanbieden van systemisch werk voor mensen die ziek zijn en aan de oorzaak van hun ziekte willen werken.

Ik organiseer en begeleid gedurende volgend jaar 1-daagse bijeenkomsten waar mensen hun case kunnen inbrengen. De bijeenkomsten hebben als titel: Heeft ziekte een plek uw hart?

SYSTEMISCHE THERAPIE

Het systemisch benaderen van iemands balans van ziekte en gezondheid betekent, dat we de balans ‘opstellen’ in zijn grotere context. Dit geeft ons inzicht in waarom we ziek zijn en vasthouden aan een negatieve situatie.
Van een dergelijk helder inzicht kunnen we vervolgens enkel baat hebben.
Voor meer inhoud over de werking kijk op: www.wouterbosch.nl“Het potentieel voor onze vooruitgang wordt bepaald door de bereidheid om anders aan de mensen en de dingen te relateren”
Tijdens dit werk combineer ik het immense herstellende vermogen van systemen met mijn talenten en ervaringen op het gebied van ziekte. Iets waar ik al geruime tijd naar uitkeek. Dit jaar heb ik een opleiding gevolgd bij Stephan Hausner degene in de wereld met de meeste ervaring op dit gebied.

En ik blijf ook gewoon de reguliere systemische workshops geven komend jaar!

Fijne feestdagen en alvast een gezond 2015 gewenst!

Wouter