Home Persoonlijk Familieopstellingen Met familieopstellingen werken aan persoonlijke vraagstukken

Workshop Familieopstellingen

jul
03

Workshop Familieopstellingen

Met familieopstellingen werken aan persoonlijke vraagstukken

Beschrijving

Wil je op een grondige manier werken aan je persoonlijke issues en levensuitdagingen? Neem dan deel aan deze workshop familieopstellingen.

Je kunt een vraag inbrengen of deelnemen als representant. Er doen maximaal 12 deelnemers mee, waarvan 4 mensen de mogelijkheid hebben om een vraag in te brengen. Je kunt van te voren aangeven hoe je mee wilt doen.

We werken achtereenvolgens met de vraagstukken van de vraaginbrengers. Voor en na elke opstelling is er voor iedereen tijd om vragen te stellen. Als er tussentijds noodzaak bestaat om bepaalde collectieve thema’s te verdiepen, kan het zijn dat we korte opstellingen in groepjes doen.

Je hoeft geen ervaring mee te nemen in het systemische werk. Ik introduceer en help je in dit werk.

De familieopstellingen die ik organiseer en begeleid, bieden een intense vorm van werken en transformatie. We werken in een vrije en waardevrije setting. Dat is al een groot geschenk op zich. We werken met serieuze situaties. Als je deze opstelt, er doorheen kijkt en dit werkelijk neemt, is er is enkel helderheid te verkrijgen. En dit voelt altijd goed en geeft kracht om voorwaarts te gaan.

Meld je aanSoort ticket Prijs Plaatsen
Deelnemen met opstelling €145,20
Deelnemen als representant €66,55


Data & tijden

03 jul 2020 (09:30 - 18:00 uur)

Lokatie

Bieb
Stratumseind 32, Eindhoven

Inbegrepen

Koffie, thee en licht biologisch voedsel. 's Middags kun je lunchen in één van de restaurants die het centrum van Eindhoven rijk is.

Prijs

Met eigen opstelling €125 (excl btw.) / Als representant €50 (excl btw.)

Duur

1 dag